WBSO Pre-audit

Door de Rijksdienst Van Ondernemend Nederland (RVO) worden gedurende het gehele jaar controlebezoeken uitgevoerd voor de WBSO. Het RVO controleert tijdens deze bedrijfsbezoeken of er aan alle wettelijke vereisten is voldaan. Er mag tijdens een controle door het RVO 5 kalenderjaren worden teruggaan en er kunnen correcties en boetes worden opgelegd. WBSOkantoor kan u voorbereiden op een controle door middel van een WBSO pre-audit.

Wat levert het op?

Uw onderneming zal optimaal zijn voorbereid op- een bedrijfsbezoek van RVO. Hierdoor is de kans op eventuele oplegging van een correctie of boete door het RVO minimaal. Door middel van onze pre-audit kunt u uw administratie verbeteren zodat uw WBSO-activiteiten volgens de vereisten verlopen. Dit creƫert rust en duidelijkheid binnen uw onderneming.

Wat bieden wij aan/wat doen we?

Door de jarenlange ervaring van WBSOkantoor kunnen wij door middel van een duidelijk stappenplan een controlebezoek simuleren. Twee aspecten zijn hierbij belangrijk; de aannemelijkheid van de administratie en de uitvoering van de S&O-activiteiten overeenkomstig met de WBSO-beschikking. Tevens zal er gekeken worden of de eventuele opgevoerde kosten en uitgaven ook werkelijk zijn toe te rekenen aan de toegekende projecten. U ontvangt een duidelijk en overzichtelijk verslag waarin de resultaten, aandachtspunten en aanbevelingen worden beschreven.

Meer weten?

Wij komen graag een keer vrijblijvend kennis maken om met u de mogelijkheden te bespreken.

Bel 085 0160 259 Neem contact op