Bezwaar en beroep

Is uw aanvraag afgewezen, is er een voornemen tot afwijzing of heeft u een vragenbrief ontvangen? Vindt u dit onterecht of heeft u hulp nodig bij de beantwoording van de vragenbrief? De specialisten van WBSOkantoor ondersteunen u hier graag bij. 

Wat levert het op?

Door de jarenlange ervaring van onze specialisten kunnen we snel en duidelijk het onderliggende probleem identificeren en gedegen advies geven en ondersteuning bieden. We komen snel tot de kern en kunnen een afgewezen of een voorgenomen afwijzing in veel gevallen toch nog goedgekeurd krijgen, zodat uw onderneming verder kan met speur- en ontwikkelingswerk.

In sommige gevallen kan de afwijzing of het voornemen tot afwijzing terecht zijn. Wij zullen dit duidelijk aangeven en informeren u hoe dit in de toekomst voorkomen kan worden.

Wat bieden wij aan/wat doen we?

U gaat met één van onze specialisten in gesprek om te identificeren waarom de afwijzing of voornemen tot afwijzing in uw ogen niet terecht is. We gaan altijd eerst met u in gesprek om de afwijzing, het voornemen tot afwijzen of de vragenbrief te bespreken. Vervolgens ondersteunen we u bij uw bezwaarprocedure, reactie op het voornemen tot afwijzing of op de vragenbrief.

Meer weten?

Wij komen graag een keer vrijblijvend kennis maken om met u de mogelijkheden te bespreken.

Bel 085 0160 259 Neem contact op